fp-soulradio-luister

Over ons

Wat voor muziek brengt Soul Radio?

Op Soul Radio hoor je een uitgekiende mix van Soul, Funk, R&B en Disco. De bekende Atlantic, Motown en Stax Soul Classics vanaf de jaren ’60, de vetste Funk en lekkerste (Post) Disco uit de jaren ’70 en ’80, de grootste Soul en R&B-krakers uit de jaren ’90 en ’00, én een zorgvuldige greep uit de allerbeste hedendaagse Soul!

Hoe kan ik Soul Radio ontvangen?

Soul Radio is online te beluisteren, óók mobiel via smartphone of tablet. Alles over de verschillende manieren om te luisteren lees jehier.

Waar staat de playlist, of kan ik zien welke muziek ik hoor(de)?

Klik op de speaker op de homepage. De webplayer opent dan in een apart venster en de muziek begint vanzelf te spelen. Deze player toont ook playlistinformatie: de nu spelende artiest en titel, plus de volgende en de twee vorige.

Wie zitten er achter Soul Radio?

Soul Radio wordt gemaakt door Music Please en Mart van de Stadt AV, ondersteund door een aantal freelance mediaprofessionals.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kan ik werken bij Soul Radio?

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Open sollicitaties (+ CV en relevante informatie) nemen we echter altijd graag in ontvangst.

Kan ik een verzoekplaat aanvragen?

Soul Radio heeft geen speciaal verzoekplatenprogramma of -rubriek. Toch zijn suggesties, passend in ons muziekbeleid, altijd welkom!

Mijn vraag staat er niet bij.

Geen probleem! Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact

Soul Radio
Postbus 411
1400 AK Bussum

E: info@soulradio.nl