Begin jaren 80 maakte Mart van de Stadt het dichtbeluisterde programma Disco Express op de zaterdagmiddag op Hilversum 3 (nu 3FM). In 2008 keerde Mart weer terug op de radio: op woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 op Soul Radio met Right-On!

In deze 2 uur belicht Mart de interessante achtergronden van de hits die je overdag hoort, “duikt” hij de diepte van zijn archieven in en laat hij je kennismaken met platen die je bijna nooit hoort of zelfs nog nooit gehoord hebt! “You can’t miss it”, want Right-On! wordt op hetzelfde tijdstip op zaterdagavond herhaald en de laatste afleveringen is hier of via onze App terug te luisteren.

Disco Express
Met Right-On! kwam een eind aan een lange radiostilte na de succesvolle tijd van Disco Express. Enthousiast presenteerde (en zelfs zong!) hij destijds de soul en R&B-hits live aan elkaar. Decennia later vertrouwde Mart in een interview aan een journalist toe dat hij zich toentertijd nooit heeft gerealiseerd hoe populair het programma was…

Voice-over
Mart is echter wél altijd actief gebleven in de audiovisuele wereld als bekende voice-over. Zijn interesse in soulmuziek met al haar stromingen is onverminderd gebleven en inmiddels is zijn muziekcollectie tot ongekende proporties uitgegroeid. Mart claimt met recht zo’n beetje “alles” op het gebied van soul, R&B en disco in zijn collectie te hebben. The Sound of Philadelphia is zijn allergrootste muzikale passie, maar vlak ook de Memphis-soul (de labels Stax en Hi) en The Sound Of Los Angeles Records (SOLAR) niet uit.

Soul Radio
Mart zocht al jaren naar een podium om de fans weer te kunnen plezieren, zag de enorme mogelijkheden van internetradio en is één van de bedenkers van Soul Radio.

Right-On!
presentatie: Mart van de Stadt

Iedere woensdag van 20:00 tot 22:00 uur op Soul Radio
Herhaling zaterdag van 20:00 tot 22:00 uur