Janet Jackson zegt concerten af 'om gezin te beginnen'

Soul Radio NieuwsJanet Jackson maakte onlangs haar comeback, compleet met nieuw album en wereldtournee. Na drie maanden brak ze de concertreeks echter af vanwege een medische ingreep. Eind maart werd ook het Europese deel van de tour (incl. Nederland) afgezegd. In een nieuwe online video onthult de zangeres nu de reden.

Zo verrassend als de comeback van de 49-jarige zangeres in 2015 was, zo verrassend was de niet nader omschreven ingreep die ze eind 2015 moest ondergaan en de daarmee geschrapte tourdata. En ook de op 5 april online geplaatste videoboodschap kwam als een verrassing. 

In de video vertelt de zangeres, die in mei 50 wordt, dat zij en haar man een 'gezin plannen' en dat de dokter haar rust heeft voorgeschreven. "We zijn met het tweede deel van de tour bezig en er is nu een plotselinge verandering", zegt Jackson. "Mijn man en ik plannen onze familie, dus ik moet de tour uitstellen. Probeer alsjeblieft, als je kan, te begrijpen dat het belangrijk is dat ik dit nú doe. Ik moet rust nemen: doctor's orders. Maar ik ben jullie niet vergeten." Daarna bedankt ze haar fans, dansers, muzikanten en crew.

Nergens zegt ze letterlijk dat ze zwanger is, wat op haar leeftijd niet zonder risico zou zijn. De fans zullen in ieder geval nog even geduld moeten hebben om haar weer te zien optreden.

Contact

Soul Radio
Postbus 411
1400 AK Bussum

E: info@soulradio.nl