Listen Live

Meteen luisteren?
Klik hierboven op de knop ‘Listen Live’ om de player te openen. Deze player toont ook meteen de playlist van de laatste 10 afgespeelde titels. De player werkt zowel op desktop als mobiele apparaten.

Soul Radio App
Geen FM-frequentie, maar wél een App die óveral werkt en met een veel beter geluid dan FM-radio! De Soul Radio App werkt goed samen met de meeste autoradio’s, hifi-systemen en bluetooth-speakers. Ook luisteren via Airplay is mogelijk. Enkele basisfuncties worden ook ondersteunt in Apple Carplay en Android Auto.

Meer over onze App.


Soul Radio heeft ook een DAB+ frequentie: in de regio Almere, Amsterdam en ’t Gooi zijn we te beluisteren via kanaal 10C.
Zie onderstaande kaartje voor het bereik (indicatie).


Gebruik je voor je Sonos-systeem al de App van Juke, TuneIn of Radio.net/Radio.de? Dan kan je via die App zoeken naar Soul Radio.
Ook met de Soul Radio App kan je luisteren via Sonos. Lees hier hoe je de App via Airplay koppelt aan Sonos.
LET OP: Soul Radio is niet in alle landen en regio’s via alle diensten beschikbaar.

Handmatig toevoegen aan Sonos: Gebruik hiervoor deze stappen en vul als URL de volgende link in: http://listen.soulradio.com/soulradio.pls (alternatief: http://listen.soulradio.com/SOULRADIO.mp3).

Overige players, radiodiensten en internetradio’s

Op nagenoeg alle apparaten en systemen is Soul Radio in de database te vinden op land, genre of naam. Meestal als ‘Soul Radio’, ‘SoulRadio’, of ‘Soul Radio NL’. Kan je ons niet vinden, of werkt het niet meer? Mail ons dan merk en type van je player en we proberen je op weg te helpen.

Andere portals en apps
Soul Radio is te vinden bij een groot aantal radiodiensten, -apps en -portals, zoals Nederland.FM, RadioNED en TuneIn Radio. Daar werken we goed mee samen om een probleemloze beluistering mogelijk te maken. Toch kan het voorkomen dat door storingen of werkzaamheden bij dergelijke diensten de stream niet (goed) wordt doorgegeven. Mocht dit zo zijn, mail ons dan zodat wij contact kunnen opnemen met de beheerder van betreffende dienst.

Luisterlinks
Een link nodig voor je apparaat of mediaplayer? Gebruik een van de volgende stream-URL’s:

http://listen.soulradio.com/soulradio.pls
http://listen.soulradio.com/SOULRADIO.mp3
http://listen.soulradio.com/soulradio-aac.pls
http://listen.soulradio.com/SOULRADIOAAC.aac

Problemen?
Breedband internet is snel genoeg om probleemloos te luisteren. Heb je toch last van haperingen? Vaak werkt dan de wifi-verbinding niet optimaal, bijvoorbeeld omdat er vlakbij te veel wifi-verbindingen actief zijn, of omdat de afstand naar modem of router te groot is. Tip: selecteer een ander kanaal voor modem/router (zie handleiding van het apparaat) of verklein de afstand.

Ook een goed functionerend mobiel netwerk (min. 3G) volstaat voor probleemloos luisteren. Gaten in de dekking zijn slechts beperkt op te vangen. Ook kan de afstand tot de zendmast, of drukte in de omgeving een rol spelen. Dit ligt niet aan de site, app of je apparaat.