Winactie: Smoove & Turrell

Rauw, funky, aanstekelijk en dansbaar! De band uit Noordoost-Engeland combineert klassieke soul, funk en disco uit de jaren zeventig met een een vleugje hedendaagse soul-, hiphop-, jazz- en r&b (denk aan De la Soul, Gnarls Barkley en Outkast). Op zondag 19 mei zijn ze weer terug in De Vorstin in Hilversum voor een funky en dansbare avond!

Smoove & Turrell
zondag 19 mei
Vorstin Hilversum
aanvang 19:45 uur

Winactie
De winactie is afgelopen. Winnaars hebben bericht ontvangen via e-mail. Niets gewonnen? Wees er snel bij voor de laatste tickets.

Winactie: Sister Sledge

Sister Sledge komt naar Orpheus in Apeldoorn voor hun enige concert in Nederland dit jaar. Mis deze exclusieve show van een van de populairste discogroepen ter wereld niet, want it’s gonna be Sledgendary!

Met hits als We Are Family, Lost In Music, Thinking Of You en He’s The Greatest Dancer verkocht Sister Sledge meer dan 10 miljoen platen.

We Are Family: Debbie Sledge, Camille Sledge, Tanya Tiet, Thaddeus Sledge en David Sledge maken er gegarandeerd een funky feest van!

Zaterdag 1 juni
Orpheus Apeldoorn
aanvang 20:00 uur

Winactie
De winactie is afgelopen. Winnaars hebben bericht ontvangen via e-mail. Niets gewonnen? Wees er snel bij voor de laatste tickets.