Privacyverklaring

cookies

Alles over privacy en het gebruik van cookies op soulradio.nl

Soul Radio privacyverklaring
Soul Radio is een radiostation. Om onze uitzendingen te kunnen beluisteren is het niet nodig persoonsgegevens aan ons te geven. Soul Radio verzamelt alleen persoonlijke gegevens als je deze zelf aan ons verstrekt. Deze gegevens worden bijvoorbeeld gebruikt om contact met jou op te nemen, zoals wanneer wij een e-mail van je beantwoorden. De verwerking van de gegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen uit de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Hieronder leggen wij uit hoe wij met persoonsgegevens omgaan. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 035-6910153 | Soul Radio VOF, Postbus 411, 1400 AK, Bussum

Persoonsgegevens die wij verwerken
Soul Radio verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
Bij gebruik van onze website:
- Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (omdat Soul Radio gebruik maakt van Google Analytics en onderdeel is van de advertentienetwerken Google AdSense en The Media Exchange).
Bij e-mailverkeer:
- E-mailadres
- Je naam, zoals door jou opgegeven bij het verzenden van een e-mail aan ons.
- Overige NAW-gegevens van zakelijke contacten, uitsluitend wanneer noodzakelijk of relevant.

Waarom verwerken wij persoonsgegevens?
Soul Radio verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Om contact met je te kunnen opnemen indien nodig.
- Soul Radio volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee onze adverteerders de advertenties kunnen afstemmen op jouw interesses en behoefte.

Géén geautomatiseerde besluitvorming
Soul Radio neemt géén besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen die gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Soul Radio bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wanneer je contact met ons opneemt via e-mail dan worden de gegevens die je meestuurt, bijvoorbeeld je naam en e-mailadres, opgeslagen op onze e-mailserver. Die e-mails worden tot maximaal vijf jaar terug bewaard.

Delen van persoonsgegevens met derden
Soul Radio verstrekt de verzamelde gegevens niet aan derden, met uitzondering van de volgende gevallen:
- Indien Soul Radio hier wettelijk toe verplicht is.
- Soul Radio door reorganisatie haar activiteiten in een ander bedrijf voortzet.
- Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht. In een dergelijk geval sluiten wij een bewerkersovereenkomst met een dergelijk bedrijf om beveiliging en privacy van jouw gegevens te waarborgen.

Cookies en waarvoor wij ze gebruiken
Cookies worden gebruikt om onze diensten voor de gebruiker optimaal te laten werken en om Soul Radio gratis te kunnen blijven aanbieden. Soul Radio werkt met betaalde advertenties om de kosten voor muziekrechten, dataverkeer, studio's et cetera te kunnen betalen. Zonder cookies zouden wij de luisteraar om geld moeten vragen, veel meer advertenties moeten plaatsen, of advertenties die minder relevant zijn.

Een cookie is een klein bestand dat jouw voorkeuren opslaat op je eigen computer. Bijna alle websites gebruiken cookies om goed te kunnen functioneren. Daarnaast kunnen cookies worden gebruikt om op basis van je surfgedrag en bezoekfrequentie advertenties optimaal te kunnen laten aansluiten op je interesses en voorkeuren. Cookies bevatten geen virussen of schadelijke software. Ook worden je persoonlijke gegevens er niet in opgeslagen.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren opnieuw op te geven waardoor je dus tijd bespaart en prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Analytische cookies
Daarnaast gebruiken we met jouw toestemming analytische cookies, waarmee we de werking van onze website kunnen optimaliseren. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld bijhouden hoe je onze website hebt gevonden en welke delen van onze website je hebt bezocht.

Tracking cookies van onze adverteerders
Met jouw toestemming worden door onze adverteerders zogeheten retargeting/tracking cookies geplaatst via onze website. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van jouw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van jouw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt nergens gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de "Analytics"-dienst. Wij gebruiken deze dienst om rapportages te krijgen over de hoeveelheid sitebezoekers en hoe deze de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sociale netwerken
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten ("liken") of delen ("tweeten") op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter en Facebook opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Twitter en Facebook stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Uitschakelen en verwijderen van cookies
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de Help-functie van jouw browser.

Alleen advertentiecookies uitzetten
Deze cookies kan je centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden.

Meer informatie over cookies?
Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:

Cookierecht.nl

Consumentenbond: "Privacy op internet"

Veilig internetten

Your Online Choices: "A guide to online behavioural advertising"

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om de persoonsgegevens die over jou bij Soul Radio worden bewaard op te vragen. Dit kan uitsluitend via e-mail. Kloppen je gegevens niet (meer), dan heb je het recht deze door Soul Radio te laten veranderen. Wil je niet langer dat we jouw gegevens bewaren dan heb je het recht deze te laten verwijderen. Een verzoek hiertoe dient ook per e-mail te worden gedaan.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage of verwijdering door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek.

Soul Radio wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Soul Radio neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatste wijziging: 18 juni 2018

Contact

Soul Radio
Postbus 411
1400 AK Bussum

E: info@soulradio.nl